Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Gyakorlati oktatói képzés indul a városi kamaránál

2019. szeptember 11.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara a szakképzési törvényben meghatározott feladataként 2019. október 3-i kezdéssel ismét gyakorlati oktatói képzést és vizsgáztatást szervez - meghatározott keretszámmal – támogatott formában.

Csütörtökön nem lesz számviteli tanácsadás

2019. augusztus 16.

Augusztus 22-én, csütörtökön lenne számviteli tanácsadás a városi kamara székházában, ez most elmarad, Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló a későbbiekben a szokott rend szerint várja az érdeklődőket: minden páros hét csütörtökén 14 és 16 óra között.

Szolár energetikai előadás

2019. június 24.

A Vállalkozók Rácalmásért Egyesület több előadóval szolár energetikai előadást tart 2019. június 26-án 17:00 órától a rácalmási Pomóthy Étteremben.

A Nemzeti Turisztikai Adatbázis Központ (NTAK) – júniustól az én szálláshelyem is érintett?

2019. május 10.

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ezúton tisztelettel meghívja Önt A Nemzeti Turisztikai Adatbázis Központ (NTAK) – júniustól az én szálláshelyem is érintett? című turisztikai tájékoztató fórumára, 2019. május 21. (kedd) 14.00 órára.

Pályázati felhívás - Magyar Kézműves Remek 2019

2019. május 8.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére, a pályázat célja a magyar kézművesség értékeinek és mestereinek elismerése, minőségi kézműipari termékek bemutatása, a hazai és külföldi fogyasztók orientálása, a magyar termékek jó hírének öregbítése/javítása, a magyar kézműiparban a hagyományőrző vállalkozói kultúra elmélyítése, a kézműves szakma rangjának emelése, a magyar kézművesség turisztikai kínálatának gazdagítása, népi kézműves mesterségek hagyományainak tovább éltetése.

NŐNEK LENNI JÓ! – Aranyhordó pódiumbeszélgetések

2019. május 2.

Beszélgetés közismert nőkkel, akiknek legalább annyira fontos a hivatásuk, mint a családjuk, akik harmóniára törekszenek a munka és a magánélet között, akik energikusak és pozitívak az élet dolgaihoz és az emberekhez viszonyulásukban. Szeretettel meghívjuk 2019. május 7-én, kedden 18 órai kezdéssel egy pódiumbeszélgetésre! Vendég: SZÜCSNÉ DR. HARKÓ ENIKŐ kutatótanár, beszélgetőtársa: SZENTE TÜNDE társadalom-mérnök. Médiapartner: Dunaújvárosi Hírlap, támogató Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara.

Dunaújvárosi Foglalkoztatási Fórum és Paktum ülés

2019. április 18.

A TOP-6.8.2-15-DU1-2016-00001 "DUNA-MUNKA-TOP Helyi foglakoztatási együttműködés Dunaújváros és járási területén” című projekt keretében kerül megrendezésre a Dunaújvárosi Járási Foglalkoztatási Fórum és Paktum ülés április 24-én, szerdán.

Csütörtökön elmarad az adó és számviteli tanácsadás

2019. április 16.

Betegség miatt csütörtökön elmarad Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló adó és számviteli tanácsadása a kamara székházában, a következőre május 2-án kerül sor a szokott időben, 14-től 16 óráig.

Eredményes évet zárt a városi kamara

2019. április 12.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Tükör című melléklete, mely a Dunaújvárosi Hírlapban jelenik meg, új számmal jelentkezett: beszámoló a kamara éves rendes küldöttgyűléséről, az ott átadott Dunaújváros Kézművességéért Díjakról, az elismert szakemberek életpályájáról.

Robotika 2: a jövő elkezdődött

2019. március 28.

A Vállalkozók Rácalmásért Egyesület április 6-án negyedik alkalommal rendezi meg a Jankovich Kúriában a Tavaszi Vásárt, amelynek témája már második alkalommal – a tavalyi sikeren felbuzdulva – a robotika. Program és kedvcsináló interjú.

EKAER gyakorlati előadás – felkészülés az EKAER adóellenőrzésre!

2019. szeptember 4.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató fórumot szervez EKAER gyakorlati előadás – felkészülés az EKAER adóellenőrzésre! címmel a kamarai székházba, időpont: 2019. szeptember 17. (kedd) 10.00-12.00 óra.

Nyári ügyfélfogadási idő a városi kamaránál

2019. július 1.

Július 1-jétől augusztus 31-éig kamaránk ügyfélfogadási ideje, pénztárának nyitva tartása a következő: hétfőtől csütörtökig 8-tól 12 óráig!

Digitális Konzultáció: Google Ads – Analytics gyakorlati képzés Dunaújvárosban

2019. május 28.

Ingyenes gyakorlati kurzus a Google szakértőjével a városi kamara székházában június 7-én. Azok jelentkezését várják, akik már rendelkeznek Google Ads fiókkal. A rendezvény főbb témakörei: Google Ads fiók testreszabása, kampányok, hirdetési csoportok optimalizálása, Analytics beállítások, célok kijelölése, Tag manager, tippek, trükkök.

Tájékoztató előadás ingatlanközvetítőknek és értékbecslőknek

2019. május 9.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ajánlásával a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége tájékoztató előadást tart az ingatlanközvetítői és értékbecslői tevékenységet folytató kis- és középvállalkozók részére! Ne maradjon le Ön sem ingatlanközvetítőknek és értékbecslőknek szóló tájékoztató előadásokról!

FÓRUM: Hogyan vezessem az e-építési naplót szakszerűen és jogszerűen?

2019. május 6.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara építőipari tájékoztató fórumot szervez, melynek időpontja: május 13. (hétfő) 14 óra. A két előadás egyikén az elektronikus építési naplóval kapcsolatos aktuális tudnivalókról, a másikon a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv működéséről hallhatnak a résztvevők.

Csütörtökön ismét elmarad az adó és számviteli tanácsadás

2019. április 30.

Betegség miatt csütörtökön ismét elmarad Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló adó és számviteli tanácsadása a kamara székházában, májusban 9-én és 23-án tudnak jönni az érdeklődők a szokott időben, 14-től 16 óráig.

Ügyfélfogadás csütörtökön 12 óráig

2019. április 18.

Tisztelt ügyfeleink, április 18-án, csütörtökön 12 óráig tart nyitva székházunk, addig tudjuk Önöket fogadni. Az ünnep után, kedden már normál nyitva tartással várjuk ügyfeleinket!

Körforgásos gazdaság – az Európai Unió kiemelt projektje

2019. április 16.

A Dunaújvárosi Marketing Klub és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén, 2019. április 25-én, csütörtökön 14 órától dr. Borosnyay Zoltán, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége ügyvezetőjének az előadását hallgathatják meg a kamara székházában (Latinovits Z. u. 10.), a rendezvény ingyenes.

Szakmák éjszakája 2019

2019. április 10.

Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján ezt az élményt kínálják: a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum minden tagintézménye várja az érdeklődőket 2019. április 12-én 18 órától 22 óráig. Kattintson, és mindent megtud az idei Szakmák éjszakája dunaújvárosi programjairól.

BÍRÓSÁGI ÜLNÖKVÁLASZTÁS 2019

2019. március 27.

Magyarország köztársasági elnöke a 2019. évi bírósági ülnökválasztást 2019. március 7. napja és 2019. április 30. napja közé eső időtartamra tűzte ki. Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése az Országos Bírósági Hivatal elnöke által közzétett adatok alapján a Székesfehérvári Törvényszékre 1 fő törvényszéki ülnököt, 3 fő fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnököt, a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra (székhelye: Székesfehérvár) 7 fő munkajogi perekben eljáró ülnököt, a Dunaújvárosi Járásbíróságra 10 fő fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnököt választhat meg.