Üdvözöljük a

2. Közép- és Keleteurópai beszerzési és beszállítói fórum, Prága | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

2. Közép- és Keleteurópai beszerzési és beszállítói fórum, Prága

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. szeptember 1.

A tavalyi sikeres rendezvény folytatásaként a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara, a német BME e.V.-vel és a Német-Cseh Ipari- és Kereskedelmi Kamarával közösen 2015-ben is megszervezi a második Közép- és Keleteurópai beszerzési és beszállító forumot Prágában. Résztvevők és szponzorok szíves jelentkezését várják!

A tavalyi sikeres budapesti rendezvény folytatásaként idén 2015. október 15-én, Prágában kerül megrendezésre a „2. Közép- és Keleteurópai beszerzési és beszállítói fórum”. A rendezvény célja a Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból és más Közép- Keleteurópai országokból érkező résztvevőknek a német, osztrák és svájci vállalatok beszerzőivel történő kapcsolatfelvétel elősegítése. A plenáris ülést követő „Matchmacking” keretein belül egyéni tárgyalásokat szerveznek.

A rendezvényen előadások, beszélgetések és Workshopok formájában kerülnek megvitatásra a beszerzést, logisztikát, finanszírozást és külkereskedelmet érintő témák. A fórum egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a Németországból és a Kelet- és Középeurópai országokból érkező ügyvezetőkkel, beszerzésért / beszállításért felelős vezetőkkel találkozzon, kapcsolatot vegyen fel. Többszáz résztvevő megjelenésére számítanak a szervezők.

Használja ki az egyedülálló lehetőséget, hogy vállalatát, termékeit, szolgáltatásait egy válogatott célcsoportnak bemutathassa és legyen szponzora a prágai rendezvénynek, vagy jelentkezzen résztvevőnek.

 

Bővebb információ.