Üdvözöljük a

30th Trade Expo Indonesia 2015 | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

30th Trade Expo Indonesia 2015

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. szeptember 1.

Az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ (ITPC) számos kedvezményes lehetőséggel, ingyenes szállással segíti a 30th Trade Expo Indonesia 2015 kiállításra és vásárra az érdeklődők kiutazását. Az október 21-e és 25-e között megrendezésre kerülő esemény a legnagyobb ilyen jellegű kiállítás és vásár Indonéziában, beszerzési lehetőséget biztosítva a kiváló minőségű és versenyképes árú indonéz exporttermékeknek.

A Trade Expo Indonesia szervezője az Indonéz Nemzeti Exportfejlesztési Főigazgatóság (DGNED). Idén október 21-e és 25-e között tartják meg Jakartában, a Kemayoran vásárterületen. Tavaly a kiállításnak és vásárnak kétezer kiállítója volt, közel 10000 vevőt vonzott a világ mintegy száz országából 1,8 millió USD tranzakciós forgalmat realizálva. Az expón megtekinthetők az autóipai alkatrészek, kakaó, kávé, pálmaolaj, elektronikai alkatrészek, lábbeli, bútor, gumiipari termékek, esszenciális olajok, kézműves, bőripari, élelmiszeripari, mezőgazdasági építőipari termékek, vegyszerek, lakáskiegészítők, üvegáruk, papírtermékek, sportfelszerelések stb.

Amennyiben szándékukban áll meglátogatni a Trade Expo Indonesia 2015-öt, töltsék ki az ITPC weboldalán található regisztrációs ívet, és lépjenek kapcsolatba az irodával. A résztvevőknek ingyenes szállást biztosítanak (4/5 csillagos hotel reggelivel két éjszakára) és a busztranszfereket az Expóra. Az üzleti tevékenységhez kapcsolódóan tárgyalásokat és gyárlátogatásokat is szerveznek.

 

Elérhetőségek:

ITPC Budapest

Weboldal: www.itpc-bud.hu

Email: inatrade@itpc-bud.hu

Az Expo hivatalos weboldala: www.tradexpoindonesia.com