Üdvözöljük a

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 5. együttes ülése Havannában és a 36. Havannai Nemzetközi Vásár | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 5. együttes ülése Havannában és a 36. Havannai Nemzetközi Vásár

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2018. augusztus 22.

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 2018. október 26-án délelőtt tartja 5. együttes ülését Havannában. A rendezvényt a Kubai Kereskedelmi Kamara szervezi, együttműködve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával. Az ülést közvetlenül a 36. Havannai Nemzetközi Vásár (FIHAV 2018) előtt szervezik annak érdekében, hogy a rendezvényen részt vevő magyar cégek egyben kiállítóként is megjelenhessenek a következő héten kezdődő vásáron.

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 5. együttes ülésének helyszíne Havannában előreláthatóan a híres Hotel Nacional de Cuba szálloda lesz. Az üzleti fórumon a résztvevők tájékozódhatnak a kubai gazdaságról és üzleti lehetőségekről, valamint találkozhatnak kubai vállalatok képviselőivel.

A FIHAV vásár, melyet 2018. október 29. és november 2. között rendeznek meg Havannában, nem csak Kuba, de az egész karibi térség legjelentősebb multiszektoriális vására.

 

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács az idén is megjelenik kiállítóként a Havannai Nemzetközi Vásáron. Ezúton tisztelettel meghívjuk cégüket, hogy vegyenek részt kiállítóként a magyar standon.

 

A standon 10 cég részvételére van lehetőség, ennek költsége előreláthatólag 210-230.000 Ft cégenként tíz kiállítóra levetítve, nyolc kiállító esetén 270-290.000 Ft, hat kiállító esetén 370-390.000 Ft. Ehhez hozzáadódik a grafikai anyagok költsége, melyeket Magyarországon egyéni igények szerint szoktunk elkészíttetni. A standon a férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el! Csatolunk egy térképet arról a pavilonról, melyben a magyar stand is található.

 

Amennyiben részt kívánnak venni a Magyar-Kubai Üzleti Tanács ülésén és/vagy kiállítóként a FIHAV vásáron, kérjük, hogy a mellékelt cégprofilt spanyolul vagy angolul kitöltve, spanyol vagy angol nyelvű cégismertetővel együtt, 2018. szeptember 7-ig a palmay@mkik.hu címre megküldeni szíveskedjenek.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele a rendezett kamarai regisztráció.

 

Az utazás, a szállás és a transzferek költségei az utazót terhelik, és ezeket a kiutazók egyénileg intézik a megadott dátumok figyelembe vételével.

 

A vásári részvételt Gyenese Tamás társelnök szervezi, a standdal és vásárral kapcsolatos minden kérdést hozzá kell intézni, e-mail: gyenese@denvair.hu.

 

Az Üzleti Tanács ülésére vonatkozó kérdésekkel Pálmay Flóra nemzetközi igazgatóhelyettes áll a rendelkezésükre, e-mail: palmay@mkik.hu, tel.: (1) 474 5143.

 

Mielőbbi válaszukat várva,

 

Üdvözlettel:

 

 

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Nemzetközi Igazgatóság