Üdvözöljük a

Bútor- és faipari nemzetközi üzleti rendezvények | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Bútor- és faipari nemzetközi üzleti rendezvények

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2019. február 15.

Március 26-30-án a szófiai Inter Expo Center Vásárközpontban sor kerül a Technomebel bútoripari és faipari szakkiállításra, amelyre a szervezők szívesen várnak magyar résztvevőket is. Ungváron (Ukrajna) pedig a Kárpátaljai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2019. március 28-29-én nemzetközi üzletembertalálkozó kerül lebonyolításra fakitermelés, fafeldolgozás, faipari gépek és technológiák, bútor és faipari termékek, bútorkellékek témakörökben.

A Technomebel bútoripari és faipari szakkiállításra a Bolgár Bútor és Faipari Kamara külföldi partnerkereső programjának köszönhetően (Hosted Buyers Program) állják a külföldi partnerek szállás (2 éjszaka) és utazási költségeit, illetve biztosítják a reptéri transzfereket is. Jelentkezési adatlap mellékelve. A bútoripari és faipari ágazatban több mint 2 000 cég biztosít 25 000-45 000 ezer fő számára szezonális vagy teljes foglalkoztatást Bulgáriában. Az előállított termékek több mint a fele exportra megy. A szektor adja a bolgár kivitel 4%-át. Legfontosabb export piacok: Németország, Olaszország, Franciaország és az Egyesült Királyság. Rövid prezentáció mellékelve.

 

Az ungvári nemzetközi üzletember találkozón a résztvevőnek lehetősége nyílik tárgyalásokat folytatni ukrán és külföldi vállalatokkal és vállalkozókkal. A Jelentkezési lapban feltüntetett együttműködési ajánlat alapján ukrán tárgyalópartnereket biztosítanak. Mellékletben az üzletember találkozó programja, részvételi feltételei és jelentkezési lapja.