Üdvözöljük a

ENSZ beszállítói fórum Budapesten | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

ENSZ beszállítói fórum Budapesten

2016. március 2.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) koordinálásával 2016. május 3-4. között Budapesten kerül megrendezésre ENSZ beszállítói fórum (UN Multi-Agency Business Seminar). Jelentkezési határidő március 11!

Az ENSZ családba tartozó szakosított szervek és intézmények évente több mint tizenöt milliárd dollár értékben írnak ki beszerzési tendereket, áruk és szolgáltatások széles igényével. A fórum célja, hogy a magyar kis- és középvállalkozások első kézből kapjanak tájékoztatást az ENSZ-es beszerzésekről, a beszerzési eljárás menetétől kezdve a számukra nyitva álló lehetőségekig.

 

Program:
Az előzetes tervek szerint a fórum első napján különböző ENSZ szakosított szervek képviselői és beszerzési területért felelős illetékesei tartanak előadásokat az érdeklődő cégek számára a szervezet által kínált lehetőségekről. A második napon rövid céges találkozókra nyílik majd lehetőség a jelenlévő ENSZ képviselőkkel (B2B találkozók).


Az eseményen az ENSZ központi beszerzési részlegének illetékesei (UN Global Marketplace) mellett egy-egy szakosított intézmény képviselői is részt vesznek. A résztvevő ENSZ-es partnerek végleges listája később – a céges érdeklődések függvényeként – kerül véglegesítésre. Az eseményen résztvevő ENSZ szervezetek végleges listája kizárólag azon cégek számára lesz elérhető, amelyek az eseményen való részvételre kiválasztásra kerültek.


Az esemény munkanyelve az angol lesz (angol-magyar szinkrontolmácsolás biztosított). A rendezvény első napján a résztvevők számára ebédet biztosítunk.


Az ENSZ-es beszerzésekről bővebb információt a https://www.ungm.org/Public/Pages/RegistrationProcess honlapon találhatnak. Kérjük, a beszerzési eljárásokban való részvételhez előírt minimális elvárásokat szíveskedjenek figyelembe venni jelentkezésük megfontolásakor!

 

Regisztráció menete:
A részvétel iránti előzetes érdeklődést a levelünkhöz csatolt angol nyelvű regisztrációs ív maradéktalan kitöltésével és a szakdiplomata@mfa.gov.hu címre való elküldésével jelezhetik, legkésőbb 2016. március 11-ig. Ezen felhívás célja, hogy felmérésre kerüljön azon cégek köre, amelyek ENSZ-es beszerzések iránt érdeklődnek. Ennek fényében az erre a felhívásra adott válasz nem jelent automatikus részvételi lehetőséget! A fórumon résztvevő cégek az ENSZ-es partnerek igényeinek figyelembe vételével az előzetesen regisztrált cégek közül kerülnek kiválasztásra. A résztvevő cégek száma a helyszín befogadóképessége miatt limitált.


A kiválasztott cégek számára a részvétel lehetőségéről, illetve az eseménnyel kapcsolatos további gyakorlati tudnivalókról előre láthatóan 2016. április 4-ig értesítést küldünk (az ENSZ-es partnerekkel való egyeztetés miatt a kiértesítési várható időpontja tájékoztató jellegű).


Az eseményen való részvétel regisztrációs díj előzetes megfizetése ellenében lesz lehetséges, amelynek összege: 10 000 Ft. (ennek beszedését a KKM háttérintézménye, a Magyar Kereskedelem-fejlesztési és Promóciós Kft. végzi majd).


Kapcsolat:
Az eseménnyel, illetve az igények előzetes regisztrációjával kapcsolatos bármi további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre a szakdiplomata@mfa.gov.hu email címen.

 

Külkereskedelmi Főosztály
Külgazdasági és Külügyminisztérium