Üdvözöljük a

Európai portál a reálgazdaságba irányuló beruházások támogatására | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Európai portál a reálgazdaságba irányuló beruházások támogatására

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2016. július 13.

A Beruházási Projektek Európai Portálját (BPEP) az Európai Bizottság az uniós beruházási lehetőségek átláthatóbbá tétele érdekében hozta létre. Az európai beruházási terv részeként a portál a reálgazdaságba irányuló beruházások támogatását célozza. A könnyen kezelhető és áttekinthető web felületen regisztrálhatják és tárhatják a potenciális befektetők elé a 10 millió euró értékhetár feletti, állami és magán kezdeményezésű, következő három év folyamán indítani tervezett (rész) finanszírozásra váró nagyprojekteket azok gazdái.

Ön uniós székhelyű projektgazda és befektetőket keres a világ bármelyik részéről? Regisztrálja projektjét a Beruházási Projektek Európai Portálján (BPEP), és mutassa be azt nemzetközi befektetőknek! Nyújtsa be projektjét már most! Ehhez használja a lenti űrlapot.

 

Vagy Ön befektető, és beruházási lehetőségeket keres az energiahatékonyság, a közlekedés, a szállítás, az egészségügyi ellátás, a megújuló energia, a széles sávú infrastruktúra vagy a kkv-k finanszírozása stb. területén? A Beruházási Projektek Európai Portálja (BPEP) az életképes projektek széles választékával várja Önt.