Üdvözöljük a

Expo Pakistan, állami támogatással | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Expo Pakistan, állami támogatással

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. január 27.

Az iszlámábádi magyar nagykövetség tájékoztatása szerint lehetőség lenne magyar cégek számára, hogy részt vegyenek a Karacsiban megrendezett Expo Pakistan című kiállításon. A pakisztáni kiállítások, expók közül az ország kereskedelmi-gazdasági központjának számító 20 millió lakosú Karacsiban rendezett expó a legjelentősebb és legszélesebb áttekintést biztosíthatja a pakisztáni üzleti lehetőségek megismerésére.

A nagyszabású nemzetközi kiállítás a résztvevő cégeink számára a pakisztáni üzleti, piaci lehetőségekkel való megismerkedés, tájékozódás mellett kitűnő alkalmat kínál a bemutatkozásra, a magyar termékek, szolgáltatások bemutatására, a pakisztáni beszállítók és/vagy importőrök felkutatására.

 

Az expo-ról részletes információk az alábbi linken érhetők el:

http://www.expopakistan.gov.pk/index.php

 

Azeem Khan, a budapesti pakisztáni nagykövetség elsőbeosztott diplomatája jelezte az iszlámábádi magyar nagykövetség számára, hogy a pakisztáni kormány hajlandó lenne anyagilag támogatni bizonyos magyar üzletemberek részvételét a 2015. február 26-án kezdődő Karacsi Expón. Elsősorban Pakisztán külkereskedelmi célkitűzéseinek megfelelően olyan üzletemberek jöhetnének szóba, akik Pakisztánból terveznek importálni termékeket.

 

Amennyiben érdeklődnének az expon való megjelenés iránt, kérjük, keressék a pakisztáni nagykövetségen Azeem Khan urat, email:

parepbudapest@yahoo.com

 

Kérdéseikkel fordulhatnak közvetlenül az iszlámábádi nagykövetséghez is, email: mission.isl@mfa.gov.hu