Üdvözöljük a

Felmérés a szubszaharai térség iránt érdeklődő cégekről | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Felmérés a szubszaharai térség iránt érdeklődő cégekről

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. április 1.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére – fel kívánja mérni, hogy mekkora érdeklődés mutatkozik a magyar vállalkozások részéről egy esetlegesen megalakítandó tagozat iránt, mely a szubszaharai országokat ölelné fel.

A megalapítandó szervezet célja a hazai cégek piacra jutásának elősegítése lenne tájékoztató fórumok, üzletember-találkozók, üzleti delegációk szervezése révén.A Szubszaharai Tagozat megalakulásáról a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége dönt abban az esetben, ha kellő számú vállalkozás érdeklődik a lehetőség iránt.

 

A leendő tagok a Tagozat által nyújtott szolgáltatásokért évente 20.000 Ft +ÁFA működési hozzájárulást fizetnének, melyből a kereskedelmi és iparkamarák tagjai (kizárólag az MKIK kamarai hálózatának tagjai), valamint azok a cégek, melyek az MKIK által alapított valamely bilaterális tagozatba működési hozzájárulást fizetnek, 100% kedvezményt kapnak.

 

A vállalkozások az alábbi linken jelezhetik érdeklődésüket adataik megadásával legkésőbb 2015. április 13-ig: Érdeklődés_Szubszahara.

 

További információ: Tepes Anna, e-mail: tepes@mkik.hu, tel.: 061 474 5142.