Üdvözöljük a

Fókuszban a kereskedelmi mérleg és beszállítói konferencia | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fókuszban a kereskedelmi mérleg és beszállítói konferencia

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2018. május 8.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház, a Kingfisher Group és az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft. aradi irodája közös szervezésében rendeznek üzletember-találkozóval egybekötött beszállítói konferenciát Budapesten. A rendezvény időpontja: 2018. május 16. (szerda) 10.00 óra, jelentkezési határidő május 10.

Helyszín: Magyar Nemzeti Kereskedőház - 6. emeleti rendezvényterem, 1093 Budapest, Ipar u. 5. A rendezvény nyelve angol, a szervezők tolmácsolást nem biztosítanak. A konferencián való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött a következő linken keresztül: Regisztráció Regisztrációs határidő: 2018. május 10.

 

A Kingfisher cégcsoport egy mintegy 10 országban jelen lévő, összesen 1211 üzletet működtető barkácsáruházlánc, amely olyan márkák képviselője, mint a B&Q, Castorama, BricoDepot, Screwfix (https://www.kingfisher.com; ).

 

A cég romániai a leányvállalata olyan magyarországi kis- és középvállalkozásokat keres, amelyek nyitottak az együttműködésre és részt kívánnak venni a Kingfisher Group beszállítói tendereiben.

 

Továbbá tájékoztatjuk Önöket a HG Média és Trend FM által az Innováció vezérelt exportbővítés a versenyképesség javítása érdekében szervezendő Fókuszban a kereskedelem című külgazdasággal kapcsolatos szakmai konferenciára, melynek nyitóelőadója: Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter úr.

 

A rendezvény időpontja 2018. május 17. (csütörtök)  09:00 - 14:00, helyszíne pedig a New York Palace-The Dedica Anthology (volt Boscolo Hotel Budapest) szálloda.

A konferenciákkal kapcsolatos  tájékoztató anyagok, meghívók, részletes programtervezetét a mellékletben, illetve a feltüntetett honlap címen: http://konferencia.hgmedia.hu/fokuszban-a-kereskedelmi-merleg/  található.