Üdvözöljük a

Fresh Convenience 2016 - Kereskedelmi Konferencia Lengyelországban | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fresh Convenience 2016 - Kereskedelmi Konferencia Lengyelországban

2015. augusztus 4.

2016. január 15-én Fresh Convenience 2016 Kereskedelmi Konferencia kerül megrendezésre Lengyelországban. A convenience típusú termékek kereskedelmének kérdéseivel foglalkozó konferenciára, amelyhez a kereskedelmi hálózatok beszerzőivel folytatott egyedi B2B tárgyalások kapcsolódnak, Ożarów Mazowiecki Varsó melletti város Konferencia Központjában kerül sor. A Fresh Convenience 2016 konferenciát a lengyel  fresh-market.pl portál immáron harmadik alkalommal rendezi meg. A konferencia részét képező, a húsipar képviselőihez címzett Meat Market konferencia pedig már hetedik alkalommal kerül megrendezésre.

Az ágazatra vonatkozó előadások meghallgatásán kívül az esemény a  Lengyelországban működő hazai és külföldi hálózatok késztermék és convenience termék beszerzőivel, az egyes kereskedelmi hálózatok képviselőivel folytatott találkozók és tárgyalások lehetőségét jelenti, amely továbbá lehetőséget biztosít jövőbeni partnerek megismerésére, a magyar termelők ajánlatainak bemutatására és az együttműködés feltételeinek kialakítására.

A Fresh Convenience egy olyan rendezvény, amely egy helyre gyűjti össze a hazai és külföldi kereskedelmi hálózatok képviselőit, a nagykereskedőket, az exportőröket és importőröket, kölcsönösen lehetővé téve ajánlataik bemutatását és a jövőbeli együttműködési feltételek megismerését.

A részvétel díja: 320 euró (bankettel 420 euró), amelyből október 15-ig történő jelentkezés esetén 20%, második személy regisztrálása esetén 10% kedvezmény kapható.

Mellékelten megküldjük a Konferenciával kapcsolatos angol nyelvű tájékoztatót. További információk a rendezvényről az alábbi linken is elérhetők:

www.freshconvenience.pl

Amennyiben részt kíván venni az eseményen kérem a közvetlen jelentkezésen túl irodánk felé történő visszajelzését is.

Üdvözlettel:

Kónya Gábor
külgazdasági attasé
Magyarország Nagykövetsége Varsó
00-559 Warszawa
ul. Chopina 2.
gkonya@mfa.gov.hu 
warsaw@hipa.hu