Üdvözöljük a

II. Magyarország - Latin-Amerika Fórum | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. Magyarország - Latin-Amerika Fórum

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. szeptember 8.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2015. október 15-16. között rendezi meg a II. Magyarország – Latin-Amerika Fórumot Budapesten, mely három tematikus panelből, kormányközi, üzleti és oktatási részből áll majd. Magyarország a világgazdaságban zajló átfogó folyamatokkal összhangban, aktív és proaktív külpolitikát és külgazdasági tevékenységet kíván folytatni, melynek egyik eszköze a Déli Nyitás stratégiája. Ennek keretében a kétoldalú együttműködés kiszélesítésére és elmélyítésére törekszik a latin-amerikai és karibi térség államaival, mind politikai és gazdasági, mind oktatási és tudományos téren.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Fórum Nemzetgazdasági Minisztérium épületében sorra kerülő Üzleti Paneljére (cím: 1055. Budapest, Szemere utca 6.). Az üzleti panelre több mint száz résztvevőt várunk. A Fórum tematikája két fő témára épül: „Smart City” és „Healthy Society”. Ezek mindegyike négy-négy szekcióból fog állni, s az alábbi területeket ölelik fel:

 

  • várostervezés/városüzemeltetés
  • ICT
  • vízgazdálkodás
  • hulladékgazdálkodás
  • gyógyszeripar
  • orvosi eszközök és berendezések gyártása
  • gyógynövényipar

 

A szekciók résztvevői a latin-amerikai partnerekkel folytatott panelbeszélgetés formájában ismerhetik meg a piaci lehetőségeket, tájékozódhatnak a régió igényeiről, illetve hallgathatják meg a piacon már jelen lévő szereplők tapasztalatait. A fórum részeként, igény szerint B2B találkozókra is lehetőséget biztosítunk.

 

A részvétel a fórumon ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen meghívóhoz egy programtervet is csatoltunk. A II. Magyarország – Latin-Amerika Fórum plenáris ülése angol nyelven, az Üzleti Panel magyar-spanyol/portugál szinkrontolmácsolással zajlik. A B2B találkozókhoz tolmácsot nem tudunk biztosítani, ezért az üzleti megbeszélések angol, vagy a felek mindegyike által beszélt nyelven zajlanak majd.

 

Bízunk benne, hogy a rendezvény felkeltette az érdeklődését. Ez esetben kérjük, hogy legkésőbb 2015. szeptember 15-ig jelezze részvételi szándékát az alábbi regisztrációs felületen:

 

http://kereskedohaz.koktel.hu/form/standalone/76

 

További információért kérjük, forduljon az MNKH rendezvényszervezőihez a laf@tradehouse.hu e-mail címen.