Üdvözöljük a

Italy & Hungary building together | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Italy & Hungary building together

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. március 11.

A Budapesti Olasz Nagykövetség és az Olasz Külkereskedelmi Intézet az Olasz Építőipari Szövetséggel együttműködve, 2015. március 26-án Budapesten „Italy & Hungary building together” címmel magyar-olasz építőipari szemináriumot és üzletember-találkozót szervez 40 olasz cég részvételével.

Az esemény célja az infrastruktúra szektorban kínálkozó együttműködési lehetőségek felmérése, valamint az olasz és magyar cégek közötti tapasztalatcsere, amely egyaránt érinti a közlekedés (autópályák, vasúthálózat, kikötők, repülőterek stb.) és az energia, környezet, építőipar, turizmus, szociális infrastruktúra szektorait.

 

Az esemény két részre oszlik: egy szemináriumra március 26-án délelőtt (10 órai kezdéssel), valamint az olasz és magyar cégek közötti kétoldalú találkozókra a büféebédet követően, a délután folyamán.

Az eseményt Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Őexcell. Maria Assunta Accili olasz nagykövet és Koji László, az ÉVOSZ ügyvezetője és alelnöke nyitják meg.

 

Az eseményen felszólal többek közt Szalóki Flórián közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkár, Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár, Szabóné Bujdosó Orsolya a MÁV Zrt. projektiroda vezetője, valamint Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes.

 

 

A délutánra tervezett kétoldalú találkozók a párbeszéd és a tapasztalatcsere elősegítését szolgálják a magyar és olasz építő-, tervező- és mérnökirodák között annak érdekében, hogy a cégek megvizsgálhassák közös együttműködési lehetőségeiket hazai és külföldi pályázatok, alvállalkozói megállapodások és szolgáltatások terén, mely tervezésben, képzésben vagy technológia átadásban nyilvánulhatna meg.

 

A cégtalálkozókon tolmácsolást igény szerint biztosítunk. Kérjük, hogy részvételi szándékukat a mellékelt word dokumentumban található jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével szíveskedjenek jelezni, legkésőbb 2015. március 13-ig az alábbi email címen: budapest@ice.it.