Üdvözöljük a

Kamarai üzleti delegáció Mumbaiba szállástámogatással | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai üzleti delegáció Mumbaiba szállástámogatással

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2017. március 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. április 24-28. között üzleti delegációt szervez Indiába, Mumbaiba a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával.

A delegáció tagjai Magyarország Mumbai Főkonzulátusa által, a helyi kamarai partnerek támogatásával szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt .

 

A kiutazás az indiai piac iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak India gazdasági és üzleti környezetéről, a magyar-indiai gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális indiai üzleti partnerekkel. Magyar export szempontjából perspektivikus ágazatok, termékcsoportok: egészségipar, környezetvédelem, IT, zöldiparágak, autóipari termékek, agrártechnológiák.

 

Amennyiben 2017. március 30-ig elküldik jelentkezésüket, a program szerinti négy éjszakára korlátozott számban lehetőségünk van a külföldi szállásköltség 50%-os finanszírozására. A szállásköltség támogatását vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) tudjuk biztosítani.

 

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek az MKIK bilaterális tagozatainak tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi partnereink felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni. Az indiai partnerszervezetek mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

 

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

 

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot, költségvállalási nyilatkozatot és az angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2017. március 30-ig a leimeter.ilona@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjen.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő jelentkezése esetén indul el. A férőhelyek száma ugyanakkor korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Leimeter Ilona, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre: telefon:(1) 474 5147, e-mail: leimeter.ilona@mkik.hu).

 

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély a 1000 Út Utazási Irodánál: Simity Péter (Tel: 354-3991; Fax: 354-0874; E-mail: info@1000ut.hu).