Üdvözöljük a

Kamarai üzleti delegáció Münchenbe | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai üzleti delegáció Münchenbe

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. július 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozat elnökének és Dr. Vereczkey Zoltán, az MKIK alelnökének és a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara elnökének vezetésével 2015. november 9-12. között  a Productronica 2015 kiállításra.

A delegáció tagjai a Magyar-Német Tagozat és a Müncheni és Felsőbajor Kézműves Kamara által szervezett gazdasági fórumon és üzletember-találkozón vesznek részt, továbbá üzleti vacsora keretében találkozhatnak a Müncheni Főkonzulátus munkatársaival.

 

A fórum és az üzletember-találkozó nyelve a német lesz, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

 

A delegáció tervezett programja csatoltan található.

 

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, a csaotan található 2 dokumentumot kitöltve, 2015. szeptember 30-án nap végéig az mnt@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

 

1.      a mellékelt jelentkezési lapot,

2.      a cégprofilt (németül).

 

A jelentkezést csak a 2 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el. A jelentkezéseket a beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Perlaky Barbara, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5177, e-mail: perlaky.barbara@mkik.hu)

 

A részvételi díjjal és a számlázással kapcsolatban kérjük forduljon az Universal Travel Kft.  munkatársához, Horváth Nórához. (Tel: +36 30 277 2310, e-mail: info@universaltravel.hu)

 

Csatolt állományok:

PROGRAMTERV_-_MKIK_delegáció_Münchenbe_2015.11_.09-12_._másolata_.docx

1._sz_._melléklet_Jelentkezési_lap_-_MKIK_delegáció_Münchenbe_2015_.11_.09-12_._.docx

2._sz_._melléklet_-_Unternehmensprofil_München_.doc