Üdvözöljük a

Kelet-Közép-Európai KKV Csúcstalálkozó | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kelet-Közép-Európai KKV Csúcstalálkozó

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. március 28.

A KKVHÁZ és a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége szervezésében a Pannon Lapok Társasága, valamint az MKIK Kisvállalkozás-fejlesztési Kollégiumának társszervezésében immár hagyományosan 2015. április 23-án Budapesten kerül megrendezésre a VII. Kelet-Közép-Európai KKV Csúcstalálkozó.

A rendezvényen találkoznak a kelet-közép-európai térség kis-, közép- és nagyvállalati szektorának szereplői, a kormány és a gazdasági civil szervezetek képviselői azért, hogy összevessék tapasztalataikat, vitázzanak, kapcsolatokat építsenek és fejlesszék a kereskedelmüket. A résztvevők vitaindító előadásokat hallhatnak a térség gazdasági kilátásairól, a befektetési és fejlesztési lehetőségekről, valamint a határokon átívelő projektekről.

 

A KKV Csúcstalálkozót egy üzleti kiállítás is kíséri, melynek keretében a vállalkozók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat az érdeklődőknek, sőt saját standjukon mini B2B találkozót is szervezhetnek leendő partnereiknek, üzlettársaiknak.

 

További információkat a csatolt meghívóban, illetve az alábbi oldalon olvashatnak: http://www.kkvhaz.hu/vii-kelet-kozep-europai-kkv-csucs.