Üdvözöljük a

Kiemelkedő román vonatkozású üzleti események | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kiemelkedő román vonatkozású üzleti események

2016. március 23.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata tájékoztató anyagában kiemelkedő üzleti rendezvényekről, húsipari kongresszusról, üzleti fórumról és kiállításról informálódhat. Köztük egy hazai: a BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály és a Piac & Profit közös szervezésében 2016. április 14-én Budapesten kerül megrendezésre a Román – Magyar Interaktív Üzleti Fórum.

A fórummal kapcsolatos meghívó és tájékoztató anyag a mellékletben található. Bővebb információ a 1 239-9597 –es telefonon, vagy a konferencia@piacesprofit.hu;  e-mail címen.

 

Továbbá tájékoztatjuk Önöket Magyarország Bukaresti Nagykövetség Külgazdasági Iroda által megküldött 2016. április 14 és 15-i között Bukarestben megrendezésre kerülő Húsipari Kongresszus rendezvényéről, melynek angol nyelvű programját és a jelentkezési lapot mellékeljük.

A szervezők az idei évben felajánlották, hogy megfelelő számú magyar cégek esetén létrehoznak egy Magyarország standot is, ahol a cégek és vállalkozások információkat nyújthatnak a magyar húsiparról,  bemutathatnák az általuk készítet terméket, illetve szolgáltatásokat.

A rendezvénnyel kapcsolatos információk a + 40 21 231-2128-as telefonon vagy a zoltan.szentgyorgyi@mfa.gov.hu;  e-mail címen.

 

Szintén Romániában, Arges megye székhelyén Pitești városában az Argeș Megyei Kereskedelmi és Iparkamara több helyi, illetve országos intézmény által támogatva 2016. május 12 és 15 közötti időszakban első alkalommal szervezi meg az AGRO PITEȘTI elnevezésű élelmiszeripari, mezőgazdasági gépek, berendezések és felszereléseket bemutató kiállítást és vásárt, melynek tájékoztató anyagja szintén a csatolmányban található. A rendezvény  kiemelt vendége a Román-Brit Kereskedelmi Kamara.

A kiállítással kapcsolatos információk román vagy angol nyelven a  + 40 248-219200-as telefonon, vagy az office@cciages.ro;  e-mail címen.

 

A rendezvényeken való részvétellel kapcsolatosan, illetve egyéb információk igénye esetében is a megadott elérhetőségeken kívül  a tagozatunk titkárságán is állunk szíves rendelkezésükre.

Békés Húsvéti Ünnepeket Kívánva! 

 

Üdvözlettel:

 

Rák János Zoltán

tagozati titkár

 

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Magyar-Román Tagozata

H-5600 Békéscsaba, Hunyadi tér 2.

Tel./Fax: + 36 66 324-976, 451-775

Mobil: + 36 20 9 394-696

E-mail: janos.rak@bmkik.hu