Üdvözöljük a

„Közel a német piac” – Sikeres export Németországba | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Közel a német piac” – Sikeres export Németországba

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. január 28.

A DUIHK 2013-as évben útjára indított „Közel a német piac!” címűrendezvénysorozat következő állomása 2015. március 17-én, kedden kerül megrendezésre Pécsett. A fórum központi témája ezúttal a sikeres export Németországba.

A rendezvény elsődleges célja az érdeklődő magyar vállalkozások németországi exportra való felkészítése. Németország ideális piaci és gazdálkodási környezetet nyújt a hazai vállalkozások számára, ha azok piacbővítési vagy egyéb más céllal jelen szeretnének lenni egy jól működő, erős, igényes és sokoldalú keresletet támasztó gazdaságban.

 

A fórumon részt vevők teljes körű áttekintést kapnak a németországi piac lehetőségeiről, a befektetési támogatásokról, az export-import finanszírozási lehetőségeiről valamint a magyar vállalatok esélyeiről a német piacon. A délutáni kerekasztal beszélgetés, a workshopok és az egyéni megbeszélések lehetőséget nyújtanak gyakorlati tapasztalatok és további felmerülő kérdések megvitatására a szakértőkkel.

 

A Német Turisztikai Központ (DZT) nyereményjátékával szeretnék színesebbé tenni az Exportfórumot.

 

A részletes program és a jelentkezési lap a honlapjukon elérhető, ahol online regisztrációra is lehetőség van: http://www.ahkungarn.hu/hu/roadshow2015