Üdvözöljük a

Latin-Amerika szakreferens szakirányú továbbképzési szak | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Latin-Amerika szakreferens szakirányú továbbképzési szak

2016. május 23.

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara kiemelten fontosnak tartja, hogy képzési struktúrájának folyamatos átalakításával és szélesítésével biztosítsa olyan piacképes tudás megszerzésének lehetőségét, amellyel a diplomás munkavállalók a munkaerő-piaci pozíciójukat javíthatják.

Azon partnerek és kollégák kitüntető figyelmét szeretnék felhívni magukra, akik meg kívánják újítani ismereteiket, és új területeket szeretnének megismerni, hogy munkájukkal még jobban szolgálhassák a rájuk bízott feladatokhoz kötődő célok megvalósítását. Erre az együtt gondolkodásra, közös munkálkodásra, új tudás elsajátítására kínálják fel a karuk nyújtotta lehetőségeket.

 

Mellékleteinkben a KRE BTK Latin-Amerika szakreferens szakirányú továbbképzési szak anyagai. A képzés 2016 szeptemberében indul. Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 31.

 

A képzésekkel kapcsolatos minden fontos információt megtalálnak a csatolmányokban, valamint a http://www.kre.hu/btk/index.php/szakiranyu-tovabbkepzes/1387-latin-amerika-szakreferens-szakiranyu-tovabbkepzesi-szak.html  oldalon.

 

További kérdéseikkel Sasné Simon Edit és Gergely Noémi és Benedeková Szilvia kolléganőkhöz fordulhatnak, elérhetőségeik: email: simon.edit@kre.hu, telefon: +36 1 483-2882, gergely.noemi@kre.hu, +36-1.872-1705 és benedekova.silvia@kre.hu.