Üdvözöljük a

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusának megnyitója | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusának megnyitója

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. február 25.

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusának megnyitójára 2015. március 19-én kerül sor. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mond Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára, valamint Dr. Czukor József, Magyarország berlini nagykövete. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnöke tart prezentációt.

A Főkonzulátus megnyitóját követően kerül megrendezésre az Autóipari befektetői gazdasági fórum a Düsseldorfi Ipari és Kereskedelmi Kamarában.

A fórumon a szakmai előadásokat követően az Audi Hungária Motor Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a Gedia Hungary Kft. képviselője tart előadást, ezt követően kétoldalú tárgyalások folytatására van lehetőség a beszállítói kapcsolatok terén.

 

A programmal kapcsolatban további információ kérhető az alábbi elérhetőségen:

Szabó Katalin

Külgazdasági referens

Magyarország Nagykövetsége Berlin

Esseni Külgazdasági Osztály

Tel: +49 201 – 244 89 845

E-mail: kszabo@mfa.gov.hu

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiutazás(szállás, utazás stb.), valamint a programon való részvétel egyéni szervezésben történik.

 

Amennyiben részt kíván venni a programon, kérjük, részvételi szándékát szíveskedjen jelezni 2015. március 5-ig az mnt@mkik.hu e-mailcímen.