Üdvözöljük a

Nemzetközi MSME képzés Indiában | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Nemzetközi MSME képzés Indiában

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2018. július 27.

Az Indiai Külügyminisztérium jóváhagyásával az NI-MSME 2018-19-ben 10 nemzetközi vezetőfejlesztési programot indít 4 különböző fázisban. A 8 illetve 12 hetes időtartamú angol nyelvű képzések helyszíne az NI-MSME campus, az indiai Haidarábádban. Az interaktív tréningek során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudást sajátítanak el, esettanulmányokat oldanak meg neves és tapasztalt szakértők iránymutatásával.

Az indiai NI-MSME (National Institute for Micro, Small and Medium Enterprises) szervezésében megvalósuló nemzetközi képzési lehetőségre, melyek kis- és középvállalatok vezetői, illetve vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek részére indulnak, az MKIK Nemzetközi Igazgatósága hívta fel figyelmünket.
 

Az Indiai KKV Minisztérium (MSME - Ministry of Micro Small and Medium Enterprises) fenti intézménye azon jelentős nemzetközi képzőintézmények közé tartozik, melyek a kkv szektor támogatásáért, fejlesztéséért és modernizálásáért felelősek.

 

A résztvevőket az indiai kormány és az NI-MSME választja ki a beérkezett jelentkezési lapok alapján. A jelentkezők ösztöndíjra is pályázhatnak, mely fedi a repülőjegy, szállás, képzés, és az esetleges egészségügyi ellátás költségét (továbbá költőpénz hozzájárulást is).

 

Minden további információ a képzésekről, továbbá az intézmények elérhetőségei, valamint a jelentkezési lapok a tájékoztató anyagban találhatóak, melyet csatoltan talál meg.