Üdvözöljük a

THAIFEX - World of Food Asia 2015 | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

THAIFEX - World of Food Asia 2015

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. március 31.

2015. május 20-24. között kerül megrendezésre Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállítása és vására Bangkokban, a THAIFEX - World of Food Asia 2015.

A THAIFEX - World of Food Asia 2015 kiállítás és vásár kiváló lehetőség arra, hogy az iparágban érdekelt magyar vállalkozások bemutassák élelmiszeripari termékeiket és szolgáltatásaikat a több mint hatszázmilliós piacot jelentő délkelet-ázsiai régióban. Az ötnapos kiállításon az előzetes regisztráció alapján 35 országból 1 463 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait. A rendezvény célközönsége főként szállodák, éttermek, üzletházak, importőrök, forgalmazók, nagy- és kiskereskedők, gyártók, légitársaságok, csomagoló és elosztó központok képviselőiből tevődik össze.

 

A rendezvény első három napján lehetőség lesz promóciós tevékenység folytatására, az utolsó két napon pedig a termékek árusítása is megengedett. Külföldi kiállítók részére (minimum) 18 m2-es standok bérelhetők 320 USD/ m2áron, melynek alapterülete igény esetén tovább növelhető 3/6/9/12 stb. m2-rel, a bővítés négyzetméterenkénti egységára 9 USD. A standok egyéb díszítőelemmel való beépítésének csomagára 380-400 USD. 

 

Részletek: http://www.thailandfoodfair.com/