Üdvözöljük a

Üzbég üzleti fórum | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzbég üzleti fórum

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2019. február 27.

A Magyar-Üzbég Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) következő, negyedik ülésére – Dr. Ponevács-Pana Petra, beruházások ösztönzéséért felelős helyettes államtitkár elnökletével és Eliar Ganyijev az Üzbég Köztársaság Elnöki tanácsadójának társelnökletével – 2019. március 5-6. között kerül sor Budapesten.

Ehhez kapcsolódva a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság üzleti fórumot és B2B találkozót szervez 2019. március 5-én, Budapesten.

 

Időpont:                   2019. március 5. kedd (regisztráció várható kezdete: 13:00)

Helyszín:                  Mercure Budapest Buda (Mátyás terem)

Cím:                         Budapest, Krisztina krt. 41-43, 1013

 

Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését, részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi regisztrációs felület kitöltésén keresztül jelezze legkésőbb 2019. február 28-ig.

http://mailer.tradehouse.hu/form.php?f=72f54bkka8

 

Az üzleti fórumon magyar-orosz, illetve orosz-magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk. A B2B találkozók hivatalos nyelve az angol!

 

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletekről, az üzbég céglistáról, a programról valamint a kezdés pontos idejéről a későbbiekben küldünk tájékoztatást az eseményre regisztrált partnerek számára.

Kérdés felmerülése esetén, kérjük írjon a rendezveny@hepa.hu e-mail címre.