Üdvözöljük a

Vásári Szakmai Napok rendezvénysorozat | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vásári Szakmai Napok rendezvénysorozat

2016. július 13.

A Német-Magyar Ipari és Keresekedelmi Kamara szeptember 14-16-án egy átfogó vásári rendezvénysorozatot szervez Vásári Szakmai Napok néven. A szakmai konferenciából, workshopokból és két interaktív tréningből álló háromnapos rendezvénysorozat hasznos információkkal szolgál a sikeresen működő német vásári szektorról, a külföldi kiállításokon történő megjelenés hazai támogatási lehetőségeiről, a hatékony kiállítói megjelenés személyi, pénzügyi és tárgyi feltételeiről.

A konferencián és a tréningeken való részvétellel olyan tudást kapnak a résztvevők, melyet jövőbeli kiállítói részvételeiknél mind a döntéshozatal, mind a stand kialakítása és üzemeltetése, mind pedig a vásáron kiépített kapcsolatok utógondozása során hasznos útmutatóként vehetnek majd igénybe.

 

A konferencia és a workshopok, valamint a tréningek részletes bemutatása a weboldalunkon az alábbi linken www.duihk.hu/vasariszakmainapok található. A rendezvénysorozatra Budapesten, a Német-Magyar Gazdaság Házában (1024 Budapest, Lövőház u. 30.) német-magyar szinkrontolmácsolással kerül sor.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését rendezvényünk iránt, kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2016. augusztus 31-ig jelezze a honlapunkon online regisztrációval. A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. További kérdései esetén szívesen állunk rendelkezésére a fenti honlapon található elérhetőségeken.