Üdvözöljük a

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban pályázat | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban pályázat

2016. március 18.

A Széchenyi 2020 Program keretében kiírásra került „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című pályázat (GINOP 5.3.2.), amelyben a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség is részt vesz, mint átvilágító szervezet.

A pályázat két körös:

Az első körben (A komponens) azok a szakmai szolgáltatók kerültek kiválasztásra, amelyek a csatlakozó KKV-k szervezeti átvilágítását végzik – a pályázati támogatásnak köszönhetően ingyenesen. A második körben (B komponens) pedig az átvilágított munkáltatók hívhatnak le forrást a javasolt szervezetfejlesztés költségeinek fedezésére. A ’B’ komponensre tehát csak azok a cégek pályázhatnak, akik vállalják az együttműködést az ’A’ komponens keretén belül nyertes szolgáltatókkal.

 

Mit nyer a cég az együttműködéssel?

-          Ingyenesen jut hozzá egy olyan átfogó, szakemberek által kidolgozott szervezeti és munkaszervezési diagnózishoz, amely segít jobban megérteni a cége jelenlegi működését.

-          Az átvilágítás szervezetfejlesztési szakértőkkel együtt kidolgozott egységes országos módszertanon alapul, eredménye összevethető lesz a legjobb gyakorlatokkal, valamint az országos átlaggal is és a későbbiekben - a pályázatbenyújtás során előnyt jelent.

-          A szervezet kialakíthatja, támogathatja és fejlesztheti a felelős, emberközpontú, rugalmas foglalkoztatás alapjait, amely pénzbefektetés nélkül (!) növeli a munkavállalók szakmai teljesítményét és lojalitását, és csökkenti a hiányzások, illetve a fluktuáció mértékét.

 

Ezúton várjuk minden olyan vállalkozás jelentkezését, amelyek szeretnének részt venni a projektben, megadva annak lehetőségét, hogy vissza nem térítendő forráshoz jussanak a pályázat „B komponense” során.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni a projektünkről, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 

Dr. Baráth Gabriella:

E-mail: gbarath@kdriu.hu

Tel.: +36-20/917-2741

Fekete György:

E-mail: gyorgy.fekete@kdriu.hu

Tel.: +36-20/275-7652

 

www.kdriu.hu

https://www.facebook.com/KDRIU.CTRIA