Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Eddig nem látott pályázati konstrukció indul

2019. szeptember 2.

Egy új, elsősorban kapacitásbővítést szolgáló támogatás jelenik meg hamarosan. A pilot felhívás egyelőre csak egy szűk kör számára lesz elérhető, így nagyobb eséllyel kerülhet a nyertesek közé.

Foglalkoztatás ösztönzése célú hitelprogram (GINOP-8.8.1-17)

2018. június 21.

A Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram célja a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó, a foglalkoztatást ösztönző beruházásokat megvalósító vállalkozások, azaz vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak Mikrovállalkozásai, valamint társadalmi célú Mikro-, Kis- és Középvállalkozások versenyképességének növelése a külső finanszírozáshoz való hozzáférésük javítása révén.

Meghosszabbították a K+F+I pályázatot

2018. március 1.

Módosult a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében" című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívás. A módosítás azt takarja, hogy a pályázat keretében a támogatási kérelmek benyújtása nem február végéig, hanem 2018. május 31-én, 12 óráig lehetséges. Ennek megfelelően kiegészült a felhívás az újabb értékelési határnappal.

Pályázat mikro-, kis- és középvállalatoknak, munkahelyi képzések támogatására

2018. február 19.

Magyarország Kormányának pályázati felhívása mikro-, kis- és középvállalatok részére a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése céljából. Kódszám: GINOP-6.1.6-17.

Pályázat megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatására

2018. február 14.

Magyarország Kormányának pályázati felhívása a kis- és középvállalkozásoknak, a primer energiafelhasználás csökkentés, valamint megújuló energiaforrás-felhasználás növelése által az üvegházhatást okozó gázok kibocsátás csökkentésének megvalósítása érdekében. A pályázati felhívás kódja: GINOP-4.1.2-18.

2017 a fejlesztés éve!

2017. január 12.

A Goodwill Consulting Kft. irodát nyitott Dunaújvárosban, ahol  a helyi iparkamarával szoros együttműködésben, felkészülten várják a közép-dunántúli régió vállalkozásainak érdeklődését.

GINOP pályázat a rugalmas foglalkoztatás elterjesztésére – még július végéig

2016. július 14.

A Széchenyi 2020 Program keretében kiírásra került a „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című pályázat. Első körben („A” komponens) a kiválasztott szervezetfejlesztők (a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség az Expander konzorcium tagjaként vesz részt a projektben) elvégzik a cégek ingyenes szervezeti átvilágítását, majd ezt követően a „B” komponensben azok a cégek pályázhatnak, akiket az „A” során átvilágítottak.

 

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban pályázat

2016. március 18.

A Széchenyi 2020 Program keretében kiírásra került „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című pályázat (GINOP 5.3.2.), amelyben a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség is részt vesz, mint átvilágító szervezet.

Két új innovációs pályázat vállalkozások számára

2016. január 11.

Logisztikai szolgáltató központok fejlesztésének támogatása pályázat célja olyan logisztikai vállalkozások fejlesztése, amelyek hozzáadott érték-növekedési potenciállal bírnak, a fejlesztésük eredményeként a már meglévő üzleti infrastrukturális kapacitásaikat továbbfejlesztik, ezáltal növelve logisztikai szolgáltatásainak minőségét és nyújtott szolgáltatások körét. Az Innovációs Voucher felhívás célja a mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonása az innovációs láncba, másrészt a voucher segítségével igénybe vett K+F+I szolgáltatások révén a vállalkozások K+F+I tevékenységének intenzitása fokozódjék.

Kamarai elődások: innováció, pályázatok

2015. december 1.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az új uniós pályázati rendszerben kiemelt szerepet játszó innovációs projektek sajátosságairól és az aktuális pályázati információkról szóló előadásokat tartott hétfőn.

Az Európai Űrügynökség (ESA) magyarországi irodájának pályázati felhívása

2019. augusztus 12.

Az Európai Űrügynökség (ESA) magyarországi Üzleti Inkubátorháza (ESA Business Incubation Centre Hungary) ismét megnyitotta pályázatát, amellyel a kezdő vállalkozások (max. 5 éve alapított cégek) bekerülhetnek az ESA inkubációs programjába.

Pályázat Vállalati Képző Központok rendszerének kialakítása és működtetése céljából

2018. március 5.

Magyarország Kormányának pályázati felhívása a munkavállalók, a munkavállalási korú lakosság foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A pályázati felhívás kódja: GINOP-6.1.8-17.

Tízből kilenc uniós forintra már lecsaptak – ezek a pályázatok állnak nyitva most a kvv-k előtt

2018. február 21.

Január végén alig pár óra leforgása alatt 210 pályázatot adtak be a hazai vállalkozások, még az összesen 38 milliárd forintos keretösszeg sem lesz elegendő a fejlesztést tervező vállalatoknak. A keretösszeg 90 százalékát már oda is ítélték.

Pályázat nagyvállalatoknak, munkahelyi képzések támogatására

2018. február 19.

Magyarország Kormányának célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A Felhívás kódszáma: GINOP-6.1.5-17.

Aktuális pályázati információk

2017. július 7.

Nem könnyű feladat a vállalkozások számára a lehetőséget kínáló GINOP pályázatok figyelése, így összegyűjtöttük az aktuális pályázati felhívásokat, kiemelve közülük a felfüggesztésre kerülteket. Informálódjanak a lehetőségekről, keressenek igényeiknek megfelelő pályázatíró szakcéget, és pályázzanak!

Mindent az EU pályázatokról – 2017-ben is közel a segítség!

2017. január 10.

Tájékoztató a Miniszterelnökség irányítása alatt működő Széchényi Programiroda ingyenes szolgáltatásairól, aktuális EU-s támogatási lehetőségekről!

Módosított pályázati menetrend GINOP – 2016

2016. április 18.

A Kormány 1201/2016. (IV. 15.) Korm. határozata a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozat módosításáról alapján (Magyar Közlöny 2016. évi 53. szám) – pdf-ben az összefoglaló táblázat!

Megjelent a GINOP 2016. évi pályázati menetrendje

2016. január 26.

A Magyar Kormány a 1006/2016. (I. 18.) Kormány határozatban közzétette a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a GINOP 2016. évre szóló fejlesztési keretét, amelynek következtében ismerté vált az idei éves pályázati felhívások megnevezése, a várható megjelenés ideje és azok keretösszege. A megjelent menetrendből szakértő partnercégünk összegyűjtötte azokat a pályázati felhívásokat, amelyekre a vállalkozások 2016-ban pályázhatnak, a tájékoztató PDF a mellékletből tölthető le.

Tájékoztató a „Nők 40+” központi munkaerő-piaci program indításáról

2016. január 6.

A program céljaaz álláskeresőként nyilvántartott és döntően koruk miatt elhelyezkedési esélyekkel nem rendelkező nők foglalkoztatásának elősegítése, ezzel együtt a nyugdíjba vonulásukhoz szükséges hiányzó jogosultsági idő megszerzése.

GINOP-2.1.7-15 – Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

2015. november 4.

Október 30-án a pályázati portálon megjelent az újabb innovációs tartalmú pályázati felhívás. A GINOP-217 azonosító számú, Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című pályázatban kísérleti fejlesztésre, eszközbeszerzésre, immateriális javak beszerzésére, hazai és külföldi szabadalmi oltalom megszerzésére, hazai és külföldi vásárokon való megjelenésre, tanácsadás igénybevételére lehet támogatást igényelni a 20 milliárd forintos keretösszeg terhére. A fejlesztési elképzelések megvalósításához 10 és 130 millió forint között lehet támogatást igényelni 45 és 70% közötti támogatási intenzitással az egyes tevékenységek függvényében. A pályázatok benyújtására 2015. december 15-től lesz lehetőség.