Üdvözöljük a

Alapfokú iparjogvédelmi szakképzés | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Alapfokú iparjogvédelmi szakképzés

2011. május 8.

Sikeresebben szeretnék terméküket vagy szolgáltatásukat forgalmazni? El akarják kerülni a bitorlással, jogosulatlan használattal járó bonyodalmakat? Vegyenek részt bizonyítványt adó képzésünkön!
 

Bizonyítványt adó képzését tart májusban, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Székesfehérváron, a Gazdaság Házában. Két egymást követő csütörtökön megtanulhatják a résztvevők a szellemi tulajdonvédelem oltalmi formáit, eljárásrendjét, gazdasági jelentőségét és ezekről gyakorlati ismereteket szerezzenek. Sikeres vizsga esetén a résztvevők a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által kiállított alapfokú iparjogvédelmi szakképesítésről szóló Bizonyítványt kapnak.
 
Kinek ajánljuk? Gyártó, szolgáltató és kereskedő vállalkozások vezetőinek és munkatársaik képzésére, ügyvédek, tanácsadók, rendezvényszervezők részére, továbbá ajánljuk mindazoknak, kiknek munkájuk ellátásához szükségesek az alapismeretek, vagy a jövőben várhatóan foglalkozniuk kell ezekkel a területekkel.
Képzési időpontok:     2011. május 19. és 26. csütörtök 10,00-17,30 h
                                   2011. május 31.  kedd  11,00-tól vizsga
 
Tematika: Oltalmi formák gyakorlati alkalmazása, szabadalom, használati-minta oltalom, védjegy, földrajzi árujelző, formatervezési-minta oltalom, szerzői jog
 
Bővebben
Jelentkezés
 
Üdvözlettel:
Buda Csilla
Irodavezető
Enterprise Europe Network
Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
H-8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Tel.: +36 (22) 510-316
Fax: +36 (22) 510-312
Honlap: http://www.fmkik.hu
E-mail: fmkik@fmkik.hu
Saját e-mail: csilla.buda@fmkik.hu
Országos üzleti adatbázis: http://www.uzletahalon.hu