Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közbeszerzési lehetőség népszerűsítése

2019. július 11.

Figyelmükbe ajánljuk a Hajléktalanokért Közalapítvány által kiírt, a „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása (konzervbeszerzés) RSZTOP projekt keretében” elnevezésű közbeszerzési felhívást!

Bérmunkapartneri megkeresés

2019. május 2.

A kecskeméti Phoenix Mecano Kft. új bérmunkapartner felkutatásához kér segítséget. Flexibilis, nyomtatott áramkör gyártásával kapcsolatban érdeklődnek.

Partnerkeresés, kiajánlás

2018. december 6.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Székelyföldi Legendárium termékcsalád bemutatkozó levelét, melyben termékeik forgalmazására magyarországi együttműködő partnereket, viszonteladókat keresnek, továbbá a mellékletben található eladásra kínált üdülőt Tiszakécskén.

Kamarai beszállítói fórum Heves megyében

2018. november 19.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén ősszel is megrendezi a Kamarai Beszállítói Fórumot, melyen 6 Heves megyei nagyvállalat keresi jövőbeli üzleti partnereit! Várják Önt is a fórumra, ahol lehetősége van személyes üzleti tárgyalásokra a résztvevő nagyvállalatokkal és más cégekkel is.

Egyedülálló napelemszerelő-képzés indul Pécsett

2018. március 1.

Az EU-Solar Zrt. fő profilja a napelemes rendszerek forgalmazása (42 MW), telepítése, az elektromosautó-infrastruktúra kiépítése. Mint felnőttképzési intézmény áprilisban kis teljesítményű szolár villamos erőművek telepítője, karbantartója elnevezésű, E-001625/2017/B001 nyilvántartásba-vételi számú, az SzPk-00152-16-06 3 07 2/1 programkövetelmény alapján államilag engedélyezett, 120 órás egyéb szakmai képzést szervez.

Partnerkeresés - Frimo Hungary Kft.

2017. december 4.

A Frimo Hungary Kft. (a németországi Frimo vállalatcsoport tagja) belföldi partnereket keres a termékeinek gyártásához szükséges alkatrészek gyártására.

M7 Ipari Park - Pákozdon kkv-központ épül

2017. október 24.

Az elmúlt években Pákozd határában a régió, és a gárdonyi kistérség turisztikai célkitűzéseit maximálisan szem előtt tartva létesítette az M7 Ipari Parkot a 100 százalékban magyar tulajdonú Unione-C Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. Az ipari parkban már megépült egy 2000 négyzetméter alapterületű multifunkcionális Vállalkozói Csarnok, a hozzátartozó 500 négyzetméteres irodarésszel, amelyben irodák, raktár részek bérelhetők.

Beszállítói lehetőség magyar gyártók számára az OBI-nál

2017. augusztus 15.

Tájékoztatásul közöljük az OBI felhívását, miszerint magyar beszállítókat keres barkácsüzleteinek árufeltöltéséhez, a profiljukba tartozó összes termékkategóriában (Do It Yourself=DIY - barkács). A részletes terméklista angol nyelven a csatolmányban található. Az OBI elsődleges célja, hogy az együttműködésben résztvevő tartós, megbízható beszállítói kapcsolatokon keresztül jó ár/érték arányú termékekhez jusson, ezért szigorú kritériumok alapján választja ki a partnereit.

Munkavédelmi képviselők képzése – továbbképzés

2017. április 3.

OKJ Szám: Fktv. hatálya alá nem tartozó képzés – jelentkezés azonnal. A képzés célja: a továbbképzést elvégző jogosult és köteles a megválasztó munkavállalókat megillető jogok gyakorlására, kötelezettségek teljesítésére, ha azok munkahelyeit, munkavégzési folyamatait ellenőrzi, azok hatásának van kitéve.

Építőipari lehetőségek Svédországban

2017. január 19.

A Stockholmi Nagykövetség tájékoztatást küldött arról, hogy építőipari együttműködési lehetőségekről tárgyalt az Invest Stockholm Business Region AB, a város befektetésösztönzési ügynökség képviselőivel.

Francia megkeresés: kórházi ágyak gyártása, szállítása

2019. június 14.

Új megkeresés érkezett a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarához egy francia, kórházi ágyakat gyártó cég részéről. A vállalat potenciális beszállítóját/gyártóját keresné Magyarországon, mégpedig az említett kórházi ágyak elkészítéséhez, melyhez tervrajzokat is tudunk küldeni a későbbiekben.

A Robert Bosch GmbH Automotive Aftermarket Aftersales üzletága új beszállítókat keres

2019. március 5.

A MKIK részére érkezett egy megkeresés a Robert Bosch GmbH Automotive Aftermarket Aftersales üzletágától, hogy a Robert Bosch GmbH marás, esztergálás, megmunkálás területekre új beszállítókat keres.

Bolgár, albán, horvát, román, török hírek, üzleti lehetőségek

2018. december 6.

Ezúton továbbítjuk Önöknek a MKIK Nemzetközi Igazgatóságának aktuális tagozati híreit, üzleti lehetőségeket – bővebb információk a mellékelt anyagokban, illetve a leírásban szereplő honlapokon érhetők el, valamint a megadott kapcsolattartóktól kérhetők.

Német megkeresés magyar mélyépítő vállalatok számára

2018. augusztus 22.

A Berlini Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztálya által továbbított német megkeresés: a Pro Baltikum német vállalat keres megbízható magyar mélyépítési cégeket, különösen kábelcsatornák ásására, csővezetékek és száloptikai kábelek lefektetésére.

Partnerkeresés: az amerikai American Seal and Engineering

2018. január 24.

Christopher Ball, Magyarország tiszteletbeli konzulja Connecticut államban, az amerikai American Seal and Engineering vállalat számára olyan innovatív technológiákat alkalmazó magyar üzleti partnert keres az energiaipar, a légi- és űripar, az autóipar, valamint a lézeripar területéről, amely alkalmas és kész kiterjeszteni működését az Egyesült Államokra.

Izraeli partnerkeresés

2017. december 4.

Az izraeli SodaStream vállalat, mely lakossági felhasználásra szánt széndioxid-dúsító gépek, valamint szirupok gyártásával foglalkozik, magyarországi szirupgyártó partnert keres a kelet-közép-európai piac ellátására.

Svéd gépipari cég magyarországi partnereket keres

2017. szeptember 4.

Svédországból, egy különböző felhasználási területekre (élelmiszeripar, hajózás, bányászat, légkondicionálás, hűtéstechnológia, gépipar-gyártástechnológia, stb.) ipari gépeket gyártó cég keres Magyarországról fémipari megmunkálással foglalkozó beszállítókat.

Partnerkeresés: tábla- és hirdetőrendszerek tervezése, kivitelezése

2017. június 19.

A Consystec – német székhelyű – vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához.

Gyártót keresnek egy alkatrész előállítására

2017. március 28.

Egy marosvásárhelyi magyar vállalkozó kereste meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarát azzal, hogy gyártót keresnek egy alkatrészhez (részletek a csatolmányban), amelyet Nyugat-Európába szállítanának más alkatrészekkel együtt. Az éves darabszám: egymillió.

Dunaújvárosi plakáttérkép és online felület

2016. augusztus 1.

A Magyar Térképház Kft. komplex szolgáltatását igénybe véve városunk cégei lehetőséget kapnak helyi szintű offline és országos szintű online megjelenésre egyaránt.